top of page
Vyhledat
  • Obrázek autora Nutriční konzultant

Úžasná Žítková

Už při příjezdu do Bílých Karpat (mého rodiště) mi bylo jasné, že se mi rozhodně nebude chtít po skončení semináře domů. A to jsem ještě netušila jak skvělí účastníci se na tento seminář přihlásili. Všichni byli báječní, vtipní a přijeli si pro nové informace a zážitky. Nejčastější odpověď na otázku, proč jste se rozhodli zúčastnit tohoto semináře byla ,,zvědavost na Vás,, což mne osobně potěšilo i rozesmívalo... Jsme také s kolegyněmi velmi rády, že naše semináře navštěvují i muži, což vytváří pro naše témata další úhel pohledu a pro zúčastněné ženy je tento mnohdy objevný :)

Víkendová rána jsme zahajovali jógou se skvělou lektorkou Karolínou a pak už se vrhali na informace o stravování a jak se projíst ke zdraví. Dotkli jsme se za všeobecného veselí mýtů o jídle i spánkové hygieny. Účastníci se také dozvěděli jaké stavební látky potřebují pro tvorbu hormonů štěstí i regenerace a jak funguje v této rovině jejich hypotalamus. Probrali jsme redukci váhy a proč je důležité hlídat přísun bílkovin, což je mé oblíbené téma a také jak se dá léčit i jídlem.

Večery patřili mé úžasné kolegyni Jitce Ševčíkové, redukci stresu pomocí hladiny alfa a také pozitivní inteligenci v praktických cvičeních, kterých jsem se spolu s ostatními ráda zúčastnila i já. Robinsonova metoda mne opět nadchla.

Ve volném čase nám svítilo podzimní sluníčko a lákalo k procházkám po okolí, které je kolem hotelu Kopanice, kde jsme byli všichni ubytovaní naprosto úchvatné, plné ovcí, ohrad s krávami a nádherných lesů.. Někteří se vydali na zříceninu hradu Brumov, nebo využili wellness a masáže, které hotel nabízí. Skoro všichni se šli podívat na prohlídku chalupy poslední žítkovské bohyně Irmy Gabrhelové, což je velmi silný zážitek



.

Svou romantiku jsem zažila i já, večer po tmě pod hvězdami, když jsem seděla se svou patnáctiletou dcerou na louce pod křížkem a jen při svitu svíčky z lucerny na pomníčku jsme si povídali o životě... to jsou pro mne chvíle štěstí.

Tento seminář rádi zopakujeme a třeba se tentokrát přidáte i Vy...


Žaneta



66 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page